Norgescup 1 – 2016 Solør

Det var i går duket for årets første vintercuprunde i enduro, og vi hadde flere førere fra Lunner Motorsport. Strålende solskinn og fantastisk stemning. Lunner slo godt i fra seg. Arild Sande var i juryen. Aleksander Nyberg tok starten og kjørte sololøp derfra. Med god margin viste han gutta hvordan man som eneste fører kjørte 20 runder!

Våre beste førere denne dagen var Marrcus Christensen og Aleksander Nyberg. Marcus Christensen kjørte kontrollert som vanlig. Bra flyt, men måtte ha 2 depotstopp pga crossykkel uten stor endurotank. Derfor var 1. plassen utenfor rekkevidde. Aleksander Nyberget 1. pl. i Elite og Marcus Christensen 2. pl. i Junior Elite. Lunner Motorsport så langt Norges beste enduroklubb. Det er moro!

Full resultatliste finner du på MyLaps.
Bilder finner du på Livredd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *