Lisens & Medlemskap

Lisens- og medlemsinformasjon for motocross og enduro.

NMF har overført medlemsregisteret til NIF og fått et nytt lisenssystem. Om du har problemer med å bli medlem ber vi deg ringe NIF på 03615. Om du har problemer med å få løst lisens, kan du ringe NMF på 32 88 32 90 så hjelper de deg.

Lisens og Medlemskap for Motocross og Enduro

Gå til Min Idrett, har du en konto her fra tidligere bruker du den, om ikke må du opprette en. Klikk deg deretter inn på «Medlemskap», og deretter «Finn ny klubb». Der søker du på «Lunner Motorsport» og velger den som kommer opp. Klikk deretter på «Send søknad». Du vil da etterhvert få en faktura på e-postadressen du er registrert med. For ytterligere spørsmål, send oss en e-post på medlem@lums.no så hjelper vi deg.

Medlemskap kan også søkes om her.

Ønsker du å melde deg ut av klubben? Ta kontakt på medlem@lums.no eller meld deg ut direkte fra MinIdrett.

Lisens fra NMF

Se pdf fra NMF – Hvordan kjøpe lisens i MinIdrett?

Alle lisenser for motocross og enduro utstedes av Norges Motorsportforbund. Lisenssystemet er fornyet fra 2021, og du kan lese mer om lisenser og priser her. I tillegg til de ordinære lisensmatrisene finnes det også en FUN Lisens som varer én dag og 1-månedes lisens for nye utøvere.

For ordinær utøverlisens kreves det lisenskurs. Dersom utøver er over 12 år må kursene tas i utøverens navn.

Kursene ligger under NIF sin elæringsplattform. Under er det lenket til de mest vanlige kursene. For å ta lisens i en gren trenger du både grunnkurs og grenspesifikt kurs. Dersom du skal ha lisens i flere grener trenger du kun ta grunnkurset en gang, men grenspesifikt kurs for hver gren du skal ha lisens i.
Grunnkurs for lisens
Grenspesifikt kurs for MX
Grenspesifikt kurs for Enduro

Når kursene er tatt må du fylle ut søknadsskjema for utøverlisens og sende inn til oss på mail. Vi signerer og sender videre til forbundet.

Informasjon for de som allerede er medlem og de som gjerne vil bli medlem.

Lunner Motorsport er en klubb (et idrettslag), som organiserer og driver med idrettene motocross (MX) og Enduro.
Klubben er medlem av Norges Motorsportforbund (NMF), og Norges Idrettsforbund (NIF).

Vår medlemsmasse består av gutter og jenter i alle aldre, som har en felles interesse; motorsykkelkjøring på bane eller i terreng. Hos oss har man anledning til å kjøre mx og enduro i organiserte former, på egne lukkede baner.
I vår klubb finner vi nybegynnere og mosjonister, som kjører en gang i blant, og har det gøy med sin hobby. Vi har også utøvere som satser alt på sin idrett ved å trene hver eneste dag.

Vi har utøvere som allerede tilhører norgeseliten, og vi har sågar en utøver som har vært i den absolutte verdenseliten, som har konkurert i VM (Grand Prix).

Medlemskap i Lunner Motorsport priser 2022 pr år:

Junior: 16 år og yngre kr 400,-
Senior: Aktive som kjører, f.o.m. 16år kr 700,-
Familie: Ikke-aktive foresatte til juniorer kr 300,-
Støttemedlem (ikke utøver eller foresatt til juniorer): kr 100,-

Hva kreves av deg som medlem?

Som i alle idrettsklubber, baseres virksomheten på frivillighet. Klubben er helt avhengig av dere som medlemmer og støttemedlemmer, til å bistå i dugnadsarbeid som vedlikehold av motocrossbane og enduroløype, samt forefallende arbeid av bygningsmasse o.l.
Dugnader blir arrangert med jevne mellomrom.

I forbindelse med at vi arrangerer løp, forventer vi at medlemmene også kan bidra med litt hjelp.

Selvsagt er det mange gjøremål utenom dugnadene også, og klubben er veldig fornøyd om du kan ta i et tak der det trengs. Det ikke lett å vite hva det enkelte medlem har av kapasitet og ressurser.
Så gi oss gjerne beskjed om du har mulighet og lyst. Send gjerne en mail til styret eller ta kontakt med en på banen, normalt finner du oss med oransje vester på alle treninger og løpsarrangement.

Generell informasjon:

Banens adresse er: Hadelandsveien 11, 2743 Harestua

Klubbens fakturaadresse er: Lunner Motorsport, Postboks 66, 1485 Hakadal.