Informasjon

For de som allerede er medlem og de som gjerne vil bli medlem.

Lunner Motorsport er en klubb (et idrettslag), som organiserer og driver med idrettene motocross (MX) og Enduro.
Klubben er medlem av Norges Motorsportforbund (NMF), og Norges Idrettsforbund (NIF).

Vår medlemsmasse består av gutter og jenter i alle aldre, som har en felles interesse; motorsykkelkjøring på bane eller i terreng. Hos oss har man anledning til å kjøre mx og enduro i organiserte former, på egne lukkede baner.
I vår klubb finner vi nybegynnere og mosjonister, som kjører en gang i blant, og har det gøy med sin hobby. Vi har også utøvere som satser alt på sin idrett ved å trene hver eneste dag.

Vi har utøvere i europatoppen, og vi har sågar en utøver som har vært i den absolutte verdenseliten, som har konkurrert i VM (Grand Prix).

Medlemskap i Lunner Motorsport priser 2021 pr år:

  • Junior: 16 år og yngre kr 400,-
  • Senior: Aktive som kjører, f.o.m. 16år kr 700,-
  • Familie: Ikke-aktive foresatte til juniorer  kr 300,-
  • Støttemedlem: (ikke utøver eller foresatt til juniorer) kr 100,-

Hva kreves av deg som medlem?

Som i alle idrettsklubber, baseres virksomheten på frivillighet. Klubben er helt avhengig av dere som medlemmer og støttemedlemmer, til å bistå i dugnadsarbeid som vedlikehold av motocrossbane og enduroløype, samt forefallende arbeid av bygningsmasse o.l.
Dugnader blir arrangert med jevne mellomrom.

Vakter for å motta treningsavgifter på vanlige åpningsdager, samt holde kaffen og pølsene i kiosken varme. Her blir det sendt ut vaktlister.

I forbindelse med at vi arrangerer løp, forventer vi at medlemmene også kan bidra med litt hjelp

Medlemskap forutsetter således at man minimum stiller opp som vakt i kiosken på åpen trening. Passer ikke det oppsatte tidspunkt, kan man bytte/skaffe en stedfortreder. Unnlatelse medfører et gebyr på kr 300,00.

Selvsagt er det mange gjøremål utenom dugnadene også, og klubben er veldig fornøyd om du kan ta i et tak der det trengs. Det ikke lett å vite hva det enkelte medlem har av kapasitet og ressurser.
Så gi oss gjerne beskjed om du har mulighet og lyst. Send gjerne en mail til styret eller ta kontakt med en på banen, normalt finner du oss med oransje vester på alle treninger og løpsarrangementer.

Generell informasjon:

Banens adresse er: Hadelandsveien 11, 2743 Harestua

Klubbens fakturaadresse er: Lunner Motorsport, Postboks 66, 1485 Hakadal.