Vintercup 1

På søndag hadde vi første vintercup-runde arrangert av oss siden 2015! Vi hadde ikke været helt med oss, men det gjorde det til en bra enduro-dag. Med totalt 73 deltakere var det duket for en bra dag i skauen.

Løypa var delvis ny, og med endel bruk av MX-banen havnet runden totalt på ca 3,7km og ga en rundetid på 8-10 minutter. Tilbakemeldingene på løypa var gode, tross mye nedbør, og utøvere virket generelt svært godt fornøyde. Litt mindre hyggelig var det for oss som så på.. Det var lenge spennende i teten og mye skifte av plasseringer, men det var til slutt Aleksander Kalbekkdalen som trakk det lengste strået og kjørte inn til seier i Junior Elite og totalt. Hermann Ask kjørte inn til andreplass tett etterfulgt av Sander Sølvberg.

Nå gleder vi oss til andre runde av vintercupen og første runde av Norgescupen 8. mars.