Supercross i Herning

I helgen gikk årets utgave av supercrossen i Jyske Bank Boxen i Herning, Danmark. Hele 10.700 tilskuere møtte opp på arenaen og skapte mye liv hele helga. Håkon Fredriksen (17) har gjort det svært godt i supercross i løpet av vinteren, og det var knyttet store forventninger til den 26. utgaven av Yamaha SuperCross & Freestyleshow.

I følge Håkon var det en lettkjørt bane som gjorde det utfordrende å hente sekunder på konkurrentene, og med dårlige starter ble det en stor jobb for Håkon de drøye 8 minuttene en finale varer. Håkon hadde god flyt, men når han hadde kommet seg opp på andreplass hadde allerede Mike Alessi (USA) fått en god luke det ble vanskelig å tette.

Med to andreplasser ble det en fantastisk andreplass totalt for Håkon. Dette er veldig imponerende, og bør åpne noen dører for unggutten – kanskje vi ser han til start i USA allerede i år? Uansett ser vi frem til å følge Fredriksen videre på veien, og Lunner Motorsport gratulerer med flott prestasjon.

Alle resultater finner du her – https://speedhive.mylaps.com/Events/1757781