Prøvekjøring på Ullevaal Xtreme

Tusen Takk til alle dere som bidro til på Ullevål på lørdag, dere klarte sørge for at 90 barn og 2 Oslo-politikere og lederen for Visit Oslo fikk prøve å kjøre sykler.
Vi hadde avtale og holde oppe i fra kl.1400 til kl.1600 men pga. stort trykk sto dere på og åpnet allerede kl. 1200.
90 barn var nok litt i overkant av hva man kunne forvente seg, og i tillegg var det mange mange meter med kø som vi måtte avvise. Disse fikk med seg info om klubben og mulighet tilbud om prøve kjøring på stryken.
Mandag sto det flere barn på Stryken og ønsket å prøvekjøre, dette hadde vi ikke lagt opp til.
Flere foreldre sto på og ordnet opp, hentet sykler og utstyr. Alle barna fikk prøvekjørt. Tusen takk til dere alle, det var helt sikker mange foreldre og barn som hadde en god opplevelse av det miljøet vi ønsker å få de inn i.

Fantastisk å se engasjementet hos politikerne når de fikk se hva vi holder på med. Varaordfører i Oslo Khamshajiny Gunaratnam og leder i Visit Oslo Annie Kristi Korsmo fikk prøve motocross for første gang, og både Byrådssekretær Anders Røberg-Larsen, Marcela Bustos fra NIF idrettsstyret og president i SSF Marti Wiig syntes det var veldig spennende det vi holdt på med. Tusen takk igjen til alle som bidro til at dette ble en stor suksess!
Se video av lederen for Visit Oslo Annie Kristi Korsmo prøver motocross