Klubbkveld 2016

I kveld har det vært avholdt årets klubbkveld. Det ble servert bløtkake, kringle, boller, kaffe og brus, og det var generelt veldig god stemning. Det ble faktisk veldig trangt denne gangen, og det var flere som ikke fikk sitteplass.

Vi hadde besøk av Harald Tufthaug, NMF sin grenleder i Motocross. Han informerte litt om det nye landsdelopplegget og litt om hvordan det vil bli for neste år. Det vil jobbes for å ha landsdelsløp, både singel og lag. Mer om dette vil komme etterhvert som reglement og opplegget klargjøres, men dette blir garantert moro for alle! Målet er å få flere ut å kjøre løp, og styrke klubbtilhørighet.

Tusen takk til Inger-Lise og Henriette for kjempejobb med barnegruppa, og selv om de nå trekker seg litt tilbake hva gjelder mandagstreningene, så vil de fortsatt være sentrale i styret i Lums, og jobbe videre med aktivitetshelger og prøvekjøringer som de har opparbeidet seg stålkontroll på. De som ønskes hjertelig velkomne, og som tok utfordringen på strak arm er Linda Andersen og Trine Marie Brekken.

Vår leder, Hans-Petter, avsluttet kvelden med å takke for de 10 år han nå har sittet som leder, og fortalte at han ikke kommer til å bli med videre som leder etter neste årsmøte som vil bli avholdt i februar

Valg 2017
Det er fem åpne poster til valget på årsmøtet neste år, de er:
– Leder
– Kasserer
– Sekretær
– Varamedlem
– Varamedlem

Vi er avhengige av folk i disse posisjonene for at klubben skal kunne utvikle seg på best mulig måte. Vi har mye ubrukt potensialet i anlegget vårt, så det hadde vært moro å fått med noen som ønsker å bidra til klubbens fremtid.
Det er viktige og spennende oppgaver alle sammen, og mengden arbeid som legges ned kan tilpasses veldig etter eget ønske. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med en i styret!

Vi trenger også noen til å hjelpe til med tidtaking under løp og treninger, dette er en interessant jobb og det er alltid god stemning i tellebua. Vi skulle også gjerne hatt flere med utdannelse i klubben, vi trenger flere aktivitetsledere, stevneledere, trenerutdannede osv. Se nmfsport.no for mer informasjon og utvalg av kurs.

Resultatmessig har det vært et godt år for Lunner Motorsport. Med både gull, sølv og 3 bronser i NM, gode resultater i NC og internasjonale løp som EM og Six Says.
Det er også verdt å trekke frem Kenneth Gundersen som med sin solide innsats vant Gotland Grand National 2016, verdens største enduroløp.

Ønsker også å rette en liten hilsen til Daniel og Torun som nettopp er blitt foreldre, gratulerer!

Takk for denne gang, så håper vi minst like mange kommer på årsmøtet 🙂